Menü
Elérhetőség

Life Coaching - életvezetés
Theta Healing - energiagyógyászat

Legyen az életed utazás, haladj afelé, amire vágysz

Rólam

Volt egy lány, egy nő....

Sokáig kereste a helyét, kereste a miértekre a választ. Kereste az utat a lelkéhez, a múltjához. Kereste a megfelelő kulcsokat és válaszokat. ...és ez a Nő már jóban van az élettel, sok mindennel, mert megtalálta, megtaláltam a ThetaHealinget, a Life Coach és az Access Bars technikát is!
Mely sok mindenre választ ad.

 

Theta Healing. Mi is ez? Nagy Szilvia, a Thetahealing Magyarországi képviselőjénél jobban nem írhatja le senki: "A ThetaHealing, Theta gyógyítás olyan technika, módszer, amely a theta agyhullámokat használja ahhoz, hogy a tudatalatti szabotáló, gátló mintáit és programjait beazonosítsa, tudatossá tegye. Miután beazonosítjuk a gyökérproblémákat, a theta agyhullám állapotában, amelyben intuitív módon könnyebben hozzáférünk ehhez az önszabotáló hitrendszerhez, könnyen, gyorsan és hatékonyan le tudjuk cserélni azt, és pozitív érzelmi mintákat tanítunk meg helyette. Ezzel meg tudjuk változtatni, újra tudjuk teremteni a valóságunkat. Amikor hitrendszerekről beszélek, akkor gondolati és érzelmi minták összességére gondolok. Ezek azok a berögzült gondolatok, érzelmek, amelyek automatikusan irányítják a viselkedésünket. Ilyenek lehetnek például:„semmit nem adnak ingyen”, „az életben mindenért meg kell küzdeni”, „minek örüljek?” – és hasonlók."

Konzulensként szeretettel várom érdeklődésed, hívásod!

Life Coachként egy másik irányból közelítem meg a számodra nehéz élethelyzeteket.
Ezzel kapcsolatban szeretettel ajánlom a Life Coaching menü alatt lévő részletes leírást!

Access Bars
 A Gary M. Douglas és Dr Dain Heer  nevével jegyzett technika több, mint 20 éve ismert. Szerte a világban használják, tanítják. Az ACCESS kezelések kapcsán elképesztő finomsággal látható és érzékelhető az energia áramlása és a blokkok kioldása. Minden kezeléssel érezhető változások tapasztalhatók, és akik a kezeléseket kapják, szinte azonnal jobban érzik magukat, tisztábbnak, nyitottabbnak és sokkal érzékenyebben élik meg a hétköznapokat. Az életük rendkívül gyorsan javul és azok a területek, amik nem működtek, sokkal könnyedebbé    válnak, és végül eltűnnek a problémák.

Bejelentkezés előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Takács Orsi
Theta Healing konzulens, Life Coach, Access bars kezelő

202551376
takacsorsi8@gmail.com

Konzultációk helyszíne: Szolnok, József A. út. 4.